Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Tot a punt per gaudir de la 27a edició del Sant Jordi a la Rambla

Imatge 1.
Imatge 1
Un any més, la CRAC ja ho té tot llest per celebrar aquest diumenge una de les cites culturals més destacades de la nostra vila: el Sant Jordi a la Rambla. Més d'una cinquantena d'entitats culturals, socials, esportives i polítiques, sortiran al carrer per compartir amb els ripolletencs les activitats que fan durant tot l'any i per donar-se a conèixer. També hi haurà una cinquantena més de parades d'artesania. La bona gastronomia no pot faltar en una edició del Sant Jordi a la Rambla i, de nou, la Regidoria de Comerç ha organitzat la Mostra Gastronòmica dedicada a les tapes i que ocuparà la plaça del Molí, amb una quinzena d'hostalers.
PROGRAMA D'ACTES
De 10 a 20 h, a les rbles de Sant Jordi i Sant Esteve
Fira d'entitats - Fira d'artesania
El pati del Centre Cultural acollirà durant tot el matí una marató d'actuacions d'entitats locals. Com sempre, les associacions ripolletenques participen a tot el que se'ls proposa per tal de donar a conèixer les seves activitats. El Sant Jordi a la Rambla, organitzat per la CRAC amb la col·laboració del Patronat Municipal de Cultura, ja és un clàssic que compta amb una gran afluència de públic.

A partir de les 12 h, a la plaça del Molí
Mostra gastronòmica (tapes)
Com sempre, pel Sant Jordi a la Rambla, no faltarà el bon menjar i el bon beure a càrrec dels restauradors de Ripollet, així com de les entitats relacionades amb la gastronomia. I tot a bon preu!
Organitza: Regidoria de Comerç i Indústria

D'11 a 14 h, al pati del Centre Cultural
Marató d'actuacions d'entitats locals

A les 12 h, a la plaça de Pere Quart
Ballada de Sardanes amb la cobla Ciutat de Cornellà
Enguany, la ballada de sardanes estarà amenitzada per la Cobla Ciutat de Cornellà, convidada com ja és habitual per Ripollet Sardanista.

A les 12.45 h, a la Rambla de Sant Jordi
Cercavila amb RHYTM'N' MOYO

Cantada de Caramelles
A partir de les 13 h
La Societat Coral El Vallès participa enguany amb una cantada de caramelles que tindrà lloc a diversos punts de la vila a partir de les 13 h. Es podran veure a l'Església de Sant Esteve, la plaça de Pere Quart, la plaça del Molí i el Centre Cultural.

A les 17 h, a la Rambla de Sant Jordi
Ballada de Gitanes amb la Colla de Gitanes de Ripollet

A les 17.30 h, a la Rambla de Sant Jordi
TITELLES: El fantàstic Màgic d'Oz
La Cia. Sebastià Vergès portarà a Ripollet amb motiu del Sant Jordi a la Rambla el seu espectacle El fantàstic màgic d'Oz. Un viatge màgic amb música incorporada.

F.R.