Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El consistori contractarà persones en atur per treballar a les Eleccions Europees

Imatge 1.
Imatge 1
En la sessió plenària de gener de 2013, l'Ajuntament va aprovar una moció per tal de poder contractar persones en atur per a dur a terme tasques diverses relacionades amb les convocatòries i celebració dels comicis electorals que s'hagin de celebrar. Per això, donant compliment a aquesta moció, l'Ajuntament contractarà 17 persones per al procés electoral, 11 com representants de l'administració i 6 per a la Brigada Municipal per a les properes eleccions europees del dia 25 de maig.
Per fer aquesta contractació serà necessari està inscrit a la borsa de treball del Patronat Municipal d'Ocupació. La titulació necessària per a optar a aquestes contractacions serà de Graduat Escolar, ESO o equivalent per al personal de tasques de Brigada i batxillerat superior, estudiant universitari, llicenciatura o diplomatura universitària per als representants de l'administració. El personal contractat com a brigada haurà de treballar divendres, 23 de maig, a la tarda, per al trasllat de material i muntatge dels col.legis electorals. Continuarà la seva jornada la tarda de dilluns, 26 de maig, per al desmuntatge del col.legi i nou trasllat de material.

Quant al personal que actuarà de representant de l'administració, treballarà diumenge, 25 de maig, a les 7.30 h, havent de romandre al col.legi electoral per fer la constitució de les taules i fins a la finalització de l'escrutini i transmissió de dades. A més, en el cas dels representants, s'ha de participar en el simulacre de jornada electoral de dissabte, 24 de maig, on es comprova el funcionament de la transmissió de dades mitjançant PDA o smartphone.

En ambdós casos, tant per al personal de brigada com als representants de l'administració, s'efectuarà una prova de selecció per a fer la contractació oportuna. A més, se'ls especificaran més concretament quines seran les tasques a realitzar per al bon funcionament de la jornada electoral.

F.R.