Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Construïm una brúixola per iniciar l'agenda de primavera a la Casa Natura

Imatge 1.
Imatge 1
L'Agenda de Primavera d'enguany compta amb un total de nou activitats fins el 6 de juny, en les quals es dóna especial protagonisme a la pràctica de l'horticultura. El programa està organitzat per la Regidoria de Medi Ambient a Casa Natura, en col·laboració amb l'Associació Ripollet Natura. Diumenge, 30 de març, es portarà a terme el taller 'Com els antics viatgers: construïm una brúixola per orientar-nos pel parc dels Pinetons'. Aquesta activitat forma part del cicle als parcs, platges i rius metropolitans de l'Àrea Metropolitana de Barcelona i el Museu de Ciències Naturals.

De l'Agenda de la Primavera també destaquem que el proper 6 d'abril se celebrarà, com cada any, al parc de la Xemeneia, la Fira dels Horts, que restarà des de les 11 del matí fins les 13 h. No faltaran les parades de plantes, artesania i activitats lúdiques i educatives que l'AV Can Clos ha preparat pels més petits de la casa.
El dia 11 se celebra un any més el Dia de l'Arbre, on els nens i nenes alumnes de les escoles del municipi commemoren aquest dia amb una plantada d'arbres i arbustos a la zona del Torrent del Tortuguer.

De cara a finals d'abril, es farà un taller d'hort portàtil el dia 27. Les places són limitades, pel que cal inscripció prèvia a Casa Natura fins al dia abans de l'activitat. Per a més informació, cal trucar al telèfon 670 29 12 77 o enviar un correu a casanatura@gmail.

E.R./R.H.