Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

S'inicien els treballs d'elaboració del Pla de Mobilitat Urbana

Imatge 1.
Imatge 1
El passat 19 de març es va dur a terme una trobada tècnica per iniciar els treballs previs del procés d'elaboració del Pla de Mobilitat Urbana de Ripollet. Aquesta reunió va començar amb una presentació a càrrec dels representants de la Diputació de Barcelona i l'Àrea Metropolitana de Barcelona, administracions que donen suport tècnic i econòmic a la redacció dels treballs, així com de l'empresa Doymo, que és qui portarà a terme l'estudi.
En aquest acte, la 1a tinent d'alcalde, Rosa Martín, va recalcar la necessitat de la participació de tots els sectors socials per tal que el Pla de mobilitat reculli de la forma més àmplia les necessitats de tots els àmbits de la nostra societat. La presentació va comptar amb l'assistència tant del personal responsable de les àrees municipals implicades com de les empreses de transport públic que operen a Ripollet.

Els treballs hauran d'estar finalitzats a principis de 2015. El Pla de Mobilitat Urbana de Ripollet, juntament amb els plans de Mobilitats de tots els municipis de l'Àrea Metropolitana de Barcelona serviran de base per a l'elaboració del Pla Metropolità de Mobilitat Urbana.
R.H.