Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Avanç del Ple Municipal del 27 de març

Imatge 1.
Imatge 1
Aquest dijous, 27 de març, tindrà lloc una nova la sessió del Ple Municipal, amb 7 punts a l'ordre del dia, entre ells la presa de possessió de Francina Sau com a nova regidora del PP, en substitució de Francisco Javier Tàpia. A l'apartat de mocions, se'n debatran tres. El Ple, que s'iniciarà a les 19.30 h, serà retransmès en directe per Ripollet Ràdio (91.3 fm) i posteriorment es podrà veure el vídeo al canal Ripollet TV a Youtube.
L'ordre del dia també compta amb un punt de modificació de crèdits del Patronat Municipal d'Ocupació i l'aprovació del text refós de la modificació del Pla General Metropolità a la zona industrial del marge esquerra del riu Ripoll. Pel que fa a les mocions, s'hi debatran tres.

Una Catalunya social
La primera presentada per ICV-EUiA, sobre la campanya Una Catalunya social. Aquesta campanya culminarà el proper 6 d'abril amb una manifestació a Barcelona i defensa que l'Ajuntament continuï sent una administració propera a la ciutadania, que es garanteixi la cooperació entre administracions i que es disposi dels recursos suficients per donar resposta a les necessitats de veïns i veïnes. Una iniciativa que s'oposa totalment a la Llei de Racionalització de les administracions públiques. La segona moció, a proposta del COP-CpR, demana informació i transparència a la Corporació Sanitària Parc Taulí, mentre que el grup municipal de CiU ha presentat una tercera moció que defensa un model propi de comerç i rebutja la Llei de garantia de la unitat de mercat del govern central.

Podeu veure la gravació de la darrera sessió plenària, així com les anteriors al canal de Youtube Ripollet TV.



R.H.