Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Plataforma d'AMPA de Ripollet celebra una jornada al Centre Cultural

Imatge 1.
Imatge 1
Aquest diumenge, 23 de març, la Plataforma d'AMPA de Ripollet ha organitzat una jornada al Centre Cultural, per presentar-se públicament a entitats locals i la resta de la ciutadania. Les activitats començaran a les 11 del matí amb un esmorzar i l'actuació dels Ritm and Moyo. A continuació hi haurà les intervencions de Montse Conejo, vocal de la FAPAC i membre del moviment Badalona es mou; Laura Colls, vicepresidenta de la FAPAC i Maria Vinuesa, vocal de l'Associació de Mestres Rosa Sensat. També participaran altres plataformes d'AMPA de poblacions veïnes.
La Plataforma d'AMPA està formada per la majoria d'AMPA de les escoles i instituts públics de Ripollet, a excepció de l'escola Tiana i l'institut Palau Ausit. L'objectiu de l'entitat és ser un espai de trobada per a totes les associacions de mares i pares i potenciar la participació en els centres educatius.

En l'àmbit general, la Plataforma defensa l'escola pública, davant les retallades que s'estan produint, defensant els drets de docents i alumnes. A escala local, una de les primeres reivindicacions de la Plataforma serà la construcció del 4rt institut a Ripollet, per part de la Generalitat de Catalunya.

F.R.