Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El RUA competeix a Mèrida, Antequera i a Sabadell

Imatge 1.
Imatge 1
Al Campionat d'Espanya de Cros de Mèrida, l'atleta local Jasmína Martín, va quedar la número 20 a la categoria júnior, aconseguint la millor marca de totes les integrants de la Selecció Catalana, que va finalitzar la competició en 6a posició. Pel que fa al Campionat d'Espanya cadet de pista coberta, a Antequera, Sergio Martín va quedar 12è en els 3.000m i Paola Carmona, 8a a la mateixa distància.
També, a la competició que es va fer a Sabadell, al Campionat de Catalunya infantil de pista coberta, Clàudia Alcolea es va emportar el bronze en els 2.000 m i Mireia Valdivia va quedar 6a a la mateixa competició.

Barcelona va acollir aquest passat cap de setmana la Zurich Marató, amb la participació d'uns 18.000 corredors on també hi van estar presents membres del club local com ara Oriol Monclús que va estar a punt de finalitzar la Marató abans de les 3 hores.

Finalment, els atletes de les categories d'infantil, aleví i benjamí han participat en diferents proves i controls de promoció per tal d'aconseguir el millor temps per poder participar en el Campionat de Catalunya.