Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Lluís Companys i Pere Calders uneixen forces pel poble senegalès d'Oukout

Imatge 1.
Imatge 1
Els instituts Lluís Companys de Ripollet i Pere Calders de Cerdanyola del Vallès han organitzat un concert solidari el proper 28 de març per recaptar diners que aniran destinats a ajudar la població senegalesa d'Oukout. Els alumnes del Lluís Companys ja han organitzat altres iniciatives, com esmorzars solidaris o parades al Sant Jordi a la Rambla, a través de les quals han aconseguit més de 900 euros que han servit per comprar calçat i roba, sacs d'arròs, medicació per a la malària o material escolar.

En aquest cas, l'objectiu del concert és que la població d'Oukout pugui construir una granja de gallines que els permetria ser més autosuficients i no haver de viure només gràcies al cultiu d'arròs. L'entrada, que te un preu de 5 euros, es pot adquirir a qualsevol dels dos instituts o a l'Ateneu de Cerdanyola on tindrà lloc el concert a les 7 de la tarda.

Els assistents gaudiran de les actuacions de les corals Veus sense Fronteres, La Coral de l'Escaladei i A sots i barrals.

També hi participaran el grup de jazz Angue i els rockers Leave it for tomorrow. Per últim, hi haurà actuacions de música, dansa i màgia a càrrec dels alumnes dels dos centres educatius.

L.P.