Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Junta de Govern aprova les bases per a beques escolars pel proper curs

Imatge 1.
Imatge 1
El passat mes de febrer, la Junta de Govern Local va adjudicar el contracte de serveis de grua municipal i de retirada de vehicles de la via pública per l'import de 150.000 euros.

Polítiques d'Igualtat
En aquest apartat, també s'ha donat llum verd al contracte de Serveis d'Assessorament Jurídic del Servei d'Informació i Atenció a les Dones per un preu de 6.413 euros. D'altra banda, també s'ha adjudicat el contracte de Serveis d'Atenció Psicològica del Servei d'Informació i Atenció a les Dones per un preu de 17.850 euros.

Serveis Socials i Educació
Un dels acords més destacats de les juntes de govern local del mes de febrer, ha estat l'aprovació inicial de les bases específiques reguladores de les beques de menjadors escolar pel curs 2014/2015. A més, també s'ha donat llum verd a les bases específiques reguladores de les beques de llibres i/o material per al proper curs escolar.
Tot i que el calendari encara no està tancat, la tramitació d'aquestes beques es podria iniciar de cara al mes d'abril, com el curs passat.
L'Ajuntament de Ripollet ha sol·licitat a la Diputació de Barcelona dues accions formatives que consisteixen en 'Gestió i dinamització de Juntes d'AMPA' i 'No tinc temps per educar el meu fill. Educar els nens i nenes sense temps', subvencionades en la seva totalitat i que s'haurien de realitzar durant el curs escolar 2014-2015.
A més, també han signat un conveni de col·laboració per a la formació pràctica en centres de treball, entre el Centre de Formació i Treball Flor de Maig, de Cerdanyola del Vallès, i l'Ajuntament, per a l'autorització de pràctiques del cicle de formació de grau previstes a l'esmentat conveni, per realitzar entre els mesos de març i abril, a la Brigada Municipal.

F.R./L.P.