Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Ripollet, present a una jornada informativa sobre el Pla Metropolità de Mobilitat Urbana

Imatge 1.
Imatge 1
El passat dimarts, dia 4 de març, l'Àrea Metropolitana de Barcelona va acollir la celebració d'una jornada informativa sobre la Redacció del Pla Metropolità de Mobilitat Urbana. Aquest pla pretén atendre de manera unitària la gestió de la mobilitat a l'Àrea Metropolitana de Barcelona, tenint en compte especialment la seguretat, l'ús eficient dels recursos, l'eficiència i l'accessibilitat. També contemplarà de forma integrada la mobilitat en tots els seus aspectes i servirà de marc per a la coordinació dels Plans de Mobilitat Urbans dels municipis de l'àmbit de l'Àrea Metropolitana de Barcelona.
L'Ajuntament de Ripollet va signar, el 7 de febrer de 2013, un conveni de col·laboració amb la Diputació de Barcelona i l'Àrea Metropolitana de Barcelona per l'elaboració del seu Pla de Mobilitat. El procés d'elaboració ja està en marxa i en ell s'haurà d'implicar tots els agents socials del municipi. Donat aquest conveni, a la jornada informativa del 4 de març van estar presents Gemma Edo, regidora de Medi Ambient, Salut Pública i jardineria i els Tècnics municipals de Transport i Territori.

Aquest Plans de Mobilitat Urbana es configuren com una eina per millorar la qualitat de vida de les ciutats, imprescindibles per poder planificar un territori amb qualitat, no només des del punt de vista de la mobilitat, sinó també des dels punts de vista ambiental, urbanístic, social i econòmic.

F.R./R.H.