Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Comença el programa d'activitats del Dia de les Dones amb una exposició

Imatge 1.
Imatge 1

Aquest dilluns, 3 de març, s'ha donat el tret de sortida a les activitats del 8 març, Dia de les Dones. Un extens programa d'actes elaborat per la Regidoria de Polítiques d'Igualtat amb la Taula de Dones. Exposicions, tallers de dansa i monòlegs són algunes de les activitats que podrem gaudir fins a final de mes. La primera activitat ah estat la inauguració de l'exposició Dones: des de dins, des de fora, d'Ester Peris, una visió crítica de la imatge femenina i la representació del seu sentiment interior.
Per presentar l'exposició, les actrius de La Careta Teatre van fer una lectura de diferents textos poètics i teatrals, de diferents autores femenines i obres tan emblemàtiques com Les Bruixes de Salem i Yerma. L'exposició, que es podrà visitar fins al 13 de març, està formada per diferents pintures on es pot veure, per un costat, la imatge femenina en un intent de trencar els estereotips estètics femenins, i per l'altre, la representació de les pors i la lluita interior de les dones.

Altres activitats
El proper dia 8 de març, dissabte, Dones per la Igualtat ha organitzat un espectacle de monòlegs al Teatre Auditori. Comptaran amb les actuacions d'Alberto Castro i Vanesita.

Dilluns, 10 de març hi haurà un taller de dansa oriental al Centre Cultural a les sis de la tarda i el dia 19, dimecres, una sessió de ball anímic, a les sis de la tarda a la sala d'actes del Centre Cultural, organitzat per l'Associació de Fibromiàlgia.

De cara al dia 31 de març es farà una taula rodona sobre la reforma de la llei de l'avort. Serà a les sis de la tarda al Centre Cultural.

F.R.