Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Avanç del Ple Municipal del 27 de febrer de 2014

Imatge 1.
Imatge 1
Dijous, 27 de febrer, tindrà lloc la sessió ordinària del Ple de febrer, amb 7 punts a l'ordre del dia, entre ells l'aprovació definitiva de l'Ordenança Municipal de Convivència. Respecte aquest punt, el col·lectiu Mai Més! ha convocat una protesta coincidint amb el Ple per tal de demanar la seva retirada. Entre la resta de punts també destaca la renúncia del regidor del PP Francisco Javier Tàpia, que serà substituït per Francina Sau. A l'apartat de mocions, se'n debatran quatre.

L'ordre del dia també compta amb un punt de modificació del contracte de gestió pública en la modalitat de concessió administrativa per a la construcció i explotació de l'aparcament soterrat del parc del Riu Ripoll. Quant a les mocions, el COP-CpR ha presentat dues. La primera rebutja "l'augment desorbitat de les tarifes del transport públic". I l'altra per donar compte de l'execució de les mocions aprovades al Ple. El grup del PP ha presentat una altra moció sol·licitant que no se cedeixi el Padró Municipal per a realitzar el referèndum del 9 de novembre, que consideren "il·legal". Per últim, s'hi debatrà una moció presentada pels grups municipals del PSC, CiU, ICV-EUiA en contra de la Llei de racionalització i sostenibilitat de l'administració local.

Concentració contra l'Ordenança de Convivència
Mai Més! Ha convocat a través de les xarxes socials una concentració per la retirada de l'Ordenança de Convivència. La protesta coincidirà amb la celebració del Ple, a les 19.30 hores. El col·lectiu, que treballa per la cultura i la memòria antifeixista, rebutja algunes de les sancions econòmiques que proposa la citada ordenança municipal i promou la "participació".

El Ple, que s'iniciarà a les 19.30 h, serà retransmès en directe per Ripollet Ràdio (91.3 fm) i posteriorment es podrà veure el vídeo al canal Ripollet TV a Youtube.

Vídeo del Ple del 30 de gener de 2014.



R.H.