Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El PMO endega de nou el Pla Disset

Imatge 1.
Imatge 1
El Patronat Municipal d'Ocupació ha obtingut novament el suport de l'Àrea Metropolitana de Barcelona per dur a terme 17 nous projectes amb el conegut Pla Disset. Aquest suport s'emmarca dins les ajudes incloses a la convocatòria del Pla Metropolità de Suport a les Polítiques Socials Municipals. Enguany, el Pla Disset presenta dues vessants. La primera, que permetrà la contractació de 23 persones en períodes que van dels 3 als 7 mesos, i la segona, un projecte de suport a empreses per a la reinserció social mitjançant l'increment de l'ocupació efectiva amb la contractació per part d'empreses de persones desocupades de Ripollet.
Les persones contractades treballaran per diferents àrees municipals com educació, cultura, esports o el propi Patronat d'Ocupació. Pel que fa a les empreses que podran participar en el Pla Disset, hauran de tractar-se d'empreses i/o autònoms que tinguin un centre de treball a l'àrea metropolitana de Barcelona i entitats/organitzacions privades ubicades al citat àmbit territorial i compleixen els requisits.

Quant a la tipologia de persones a contractar per part d'aquestes empreses, hauran de complir algun dels requisits següents:
- Persones desocupades que hagin exhaurit la prestació per desocupació sense dret al subsidi d'atur, o hagin esgotat aquest subsidi en el moment de presentació de l'oferta d'ocupació
- Persones desocupades majors de 45 anys
- Persones desocupades amb discapacitat
- Persones desocupades durant 2 anys o més
- Dones desocupades
- Joves desocupats, de 16 a 30 anys

Foto:
- Presentació d'anteriors edicions del Pla Disset.