Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Finalitzats els treballs d'arranjament a les illetes del Camí de la Serra

Imatge 1.
Imatge 1
El passat divendres, dia 14 de febrer, van finalitzar els treballs de consolidació de la grava de les illetes existents en les cruïlles entre el camí de la Serra i els carrers de Padró i de Pau Casals. Aquestes illetes presentaven un problema, en tenir unes oliveres joves i un paviment en pendent que provocava que la terra d'aquests arbres llisqués amb facilitat. Per això, s'ha optat per instal·lar grava i consolidar-la mitjançant una resina permeable que permet el pas de l'aigua fins el substrat que alimenta les oliveres.
Els treballs han estat realitzats per l'empresa Jardinet SCCL, concessionària del servei de manteniment de les zones verdes municipals. Des de la Regidoria de Parcs i Jardins recorden que aquestes resines poden ser una bona alternativa per aplicar en llocs on el pendent dificulti l'enjardinament per la pèrdua de substrat per escorrenties sobre tot en èpoques de pluja.

Un camí molt freqüentat
El Camí de la Serra transcorre pel límit nord-est del nostre municipi entre els jardins del parc Gassó Vargas i els terrenys de conreu de Montcada. Paral·lel al camí de la Serra passa el carril per a bicicletes que forma una anella que dóna la volta al municipi. Per tot això, es tracta d'un camí molt freqüentat tant pels vehicles i bicicletes com per gent que hi passeja. Un altre valor afegit és que voreja el corredor natural que posa en contacte la zona del riu Ripoll, el parc dels Pinetons, els antics Pinetons i la zona verda de Gassó Vargas, així com els espais naturals de les serralades litorals i prelitorals.

R.H.