Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Ripollet, protagonista a Divendres i a Els optimistes

Imatge 1.
Imatge 1
La darrera setmana de febrer, Ripollet serà el municipi protagonista del magazín de TV3 Divendres. El programa s'emetrà en directe des de la plaça de Joan Abad (davant del Pavelló d'Esports Joan Creus) des del dilluns 24 fins al dimecres, 26, a partir de les 16.30 hores. Divendres és un programa diari de les tardes de TV3, que compta amb la presentació de Xavi Coral i Espartac Peran i que cada setmana connecta amb un municipi diferent de la geografia catalana.
A més, el programa ofereix als veïns i veïnes de Ripollet la possibilitat d'assistir en directe al plató dels estudis de TV3 el divendres, dia 28 de febrer. Aquelles persones que estiguin interessades poden apuntar-se al Centre Cultural fins el proper dimarts, dia 25 (les places són limitades).

Els Optimistes

També la mateixa setmana, Ripollet serà el municipi de referència al programa de Catalunya Ràdio Els optimistes, que presenten Àngel Llàcer i Manu Guix de dilluns a divendres, de 13 a 14 hores. El programa s'emetrà en directe des de la sala d'actes del Centre Cultural el dilluns, dia 24 de febrer, a les 13 hores, i durant la resta de la setmana tindrem la unitat mòbil del programa a Ripollet per continuar participant amb connexions puntuals. Aquelles persones que vulguin assistir de públic al programa en directe del dilluns, 24, han de presentar-se al Centre Cultural a les 12.30 hores. Cal recordar que l'aforament serà limitat a 80 persones.

F.R.