Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Luz de la Sombra torna a l'Auditori per col·laborar amb Apadir

Imatge 1.
Imatge 1
Diumenge, 16 de febrer, el Teatre Auditori del Mercat Vell tornarà a acollir la representació de La Luz de la Sombra. L'espectacle que la companyia ripolletenca Epidemic Dance Show va estrenar a principis de 2013 i que compta amb la col·laboració de SB Dance i Danza Joven, dedicarà en aquesta ocasió la recaptació a col·laborar amb l'Associació de Persones Discapacitades de Ripollet (APADIR). El preu de l'entrada és de 5 euros i es farà un passi a les 12 i un altre a les 20 h.
Aquest espectacle ja ha estat representat a Ripollet per col·laborar amb l'Associació Ripollet Fibromiàlgia i Síndrome de Fatiga Crònica, l'Associació Catalunya Contra el Càncer i Apadir.

Apadir trasllada el seu esplai
Apadir, que realitza un esplai setmanal els dissabtes per a nens i nenes amb discapacitat de Ripollet, ha traslladat aquesta activitat, des del passat 8 de febrer, a l'escola Escursell. L'associació ha fet aquest canvi per tal de realitzar les activitats en un espai més ampli i adequat per als nens i nenes que hi participen. Serà a l'escola Escursell on, a més, atendran, de 10.30 a 13 hores, aquelles persones que vulguin informació sobre l'associació o l'esplai dels dissabtes.

R.H.