Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El CpR denuncia manca de personal als CAP i noves retallades

Imatge 1.
Imatge 1
El Compromís per Ripollet ha manifestat en un comunicat la seva preocupació per una, segons diuen, "manca de personal sanitari als CAP de Ripollet". El grup de l'oposició assegura que el nombre tant de metges com de personal d'infermeria s'ha reduït des de 2010 en un 25% i parla de noves retallades en personal administratiu. Segons la regidora del COP-CpR, Eva Fretes, aquesta reducció "ataca directament el nostre dret a la salut" i considera "imprescindible adoptar mesures que permetin fer front a les conseqüències socials que han comportat les retallades en matèria de sanitat".

És per això que el Compromís per Ripollet va demanar a l'alcalde al passat Ple que convoqués una reunió amb al directora dels CAP i els portaveus municipals. A més, encoratgen tots els pacients que pateixin excessives llistes d'espera o que no rebin una atenció adequada a que presentin queixes als fulls de reclamació dels centres.

La regidora del COP, Eva Maria Fretes, assegura que la "política de retallades promou i afavoreix la sanitat privada i al mateix temps impulsa el copagament dels serveis públics". Segons el grup de l'oposició, les retallades en sanitat i el fet que molts ciutadans disposi d'uns ingressos inferiors a la renda mínima, aboca una part important de la població a "una assistència sanitària deficitària".

R.H.