Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El PAME incorpora nous serveis per als usuaris

Imatge 1.
Imatge 1
A partir del proper dilluns 3 de febrer, el Poliesportiu Municipal incorporarà nous serveis per als seus usuaris. En primer lloc, la web del PAME oferirà '7 rutines, 7 objectius', un conjunt de rutines que els usuaris es poden descarregar directament i on podran trobar exercicis, quines màquines han d'utilitzar preferentment i consells diversos.
Els usuaris també poden adquirir el BADP (Bo d'Activitats Dirigides Personalitzat), que inclou totes les activitats dirigides, o bé comprar el BADEP, (Bo d'activitats Dirigides i Entrenaments Personalitzat). Amb aquesta darrera opció, un monitor ajuda a la persona usuària fent un seguiment personal i tests de valoració. Per això, s'han incrementat les hores de monitor al gimnàs, per poder atendre i resoldre tots els dubtes que puguin anar sorgint. Aquests dos tipus de bons es poden comprar a la consergeria del Poliesportiu.

D'altra banda, també a partir del 3 de febrer, cada participant de les classes de Ciclo Indoor tindrà bicicleta assignada abans de començar la sessió. El número assignat figurarà al propi tiquet de la reserva de classe.

L.P.