Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

S'aproven els pressupostos per a 2014

Imatge 1.
Imatge 1
El passat dilluns 27 de gener va tenir lloc un Ple extraordinari per aprovar definitivament els pressupostos per al 2014. Enguany el pressupost ascendeix a 27 milions d'euros. D'aquests, 14,4 corresponen a impostos i taxes, mentre que gairebé uns 10 milions d'euros provenen de transferències corrents, amb un augment de la participació de tributs de l'Estat, que supera els 7,3 milions. D'altra banda, seguint les premisses marcades s'ha augmentat un 27% la partida d'ajuts econòmics i un 25% la de beques de menjador, tot i que no es descarta que es pugui ampliar. També es manté la partida de 349.000 euros per a subvencions tant directes com indirectes a entitats.

Quant a l'apartat d'inversions, el 2014 estan previstes importants actuacions, gairebé en la seva totalitat sufragades per l'Àrea Metropolitana i la Diputació de Barcelona, mentre que hi haurà poca inversió directa, el que permet l'estalvi de crèdits.

L'únic punt del dia va ser aprovat amb els vots favorables de PSC i CIU i els vots en contra de COP-CpR, ICV-EUiA i Partit Popular.

L.P.