Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El nou tanatori preveu entrar en funcionament els primers dies de febrer

Imatge 1.
Imatge 1
Encara no hi ha data fixa, a falta d'alguns permisos, però les instal·lacions del nou tanatori, ubicat a l'avinguda del riu Ripoll, 85-87, estan a punt per oferir el nou servei. Dissabte, 25 de gener, va tenir lloc la inauguració oficial, en un acte que va comptar amb la intervenció de l'alcalde de Ripollet, Juan Parralejo; el regidor de Serveis Municipals, Joan Fandos i el gerent de l'empresa concessionària, la funerària Montserrat Truyols, Francesc Fernández. També hi van assistir un bon nombre de regidors municipals, responsables tant del projecte com de l'obra, representants d'entitats locals i veïns a títol personal que van voler veure les instal·lacions.


Tots els presents van destacar les àmplies, lluminoses i modernes instal·lacions, que compten amb un oratori multiconfessional per a més de 150 persones i un pati enjardinat a la planta inferior. A la superior hi trobem 4 sales de vetlla, un ampli hall rebedor i servei de cafeteria. Les instal·lacions també compten amb un aparcament privat per als familiars. Diumenge al matí també es van realitzar visites guiades a les instal·lacions.

Les obres, amb un cost de 2,7 milions d'euros, s'han allargat un dos anys. Tant l'alcalde com el regidor de Serveis Municipals van destacar el paper de l'empresa Montserrat Truyols per tal de tirar endavant el projecte, tot i els entrebancs que van trobar amb la cimentació de l'edifici i la primera empresa constructora. Parralejo també va felicitar l'arquitecte del projecte i va destacar que si no s'hagués adjudicat el projecte, Ripollet mai hauria pogut tenir unes instal·lacions com aquestes. El regidor de Serveis Municipals, per la seva part, va qualificar les instal·lacions "d'excel·lents", destacant l'amplitud, la lluminositat i el seu caliu, així com la zona d'aparcament exterior. Francesc Fernández va agrair al consistori "la facilitat que hem tingut a l'hora de fer aquest projecte". El gerent de Truyols també va agrair la seva feina al constructor i al cap d'obra, "que han patit els problemes que han anat sorgint" i que finalment es van poder solucionar.   

R.H.