Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Noves exposicions amb to local

Imatge 1.
Imatge 1
Aquest dilluns, 13 de gener, el Centre Cultural va presentar dues noves exposicions que restaran a la Sala d'Art i a la Sala 1 durant tot el mes de gener i bona part de febrer. Ambdues tenen un marcat to local, ja que una és de l'entitat local Acció Fotogràfica Ripollet i l'altre a càrrec de la professora de pintura dels cursos del Centre Cultural, Liliana Figini.
Figini presenta una vintena de dibuixos del seu món artístic interior. Es tracta d'una exposició molt especial per al Patronat de Cultura, ja que la realitza una persona que ha treballat a Ripollet per difondre la cultura i l'art. La autora va agrair la presencia especialment dels seus alumnes i va explicar que es tracta d'una mostra de pintura principalment de l'any 2012, marcada per la subjectivitat i que el seu objectiu és comunicar una idea, pensament o actitud davant les coses, més que representar un element concret. Es podrà visitar fins al 27 de febrer.

Per la seva banda, Acció ha presentat una sèrie de fotografies d'alguns dels seus socis. Aquestes instantànies han participat a la 8ª copa Mundial de clubs, un certamen de gran prestigi internacional. Es podrà visitar fin el 2 de febrer.

F.R.