Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Alumnes del Sant Gabriel treballen la jardineria a la Casa Natura

Imatge 1.
Imatge 1
El 20 de desembre els alumnes de 2º d'ESO de l'escola Sant Gabriel van estar realitzant feines de jardineria als voltants de la Casa Natura. L'activitat formava part d'un treball solidari amb la comunitat que l'escola va voler desenvolupar pels vols de les festes de Nadal. Els elements que disposa la Casa Natura la converteixen en un recurs educatiu que utilitza la Regidoria de Medi Ambient per portar a terme el seu projecte d'educació mediambiental adreçat a tota la població, amb l'objectiu de promoure actituds responsables i respectuoses amb el medi ambient.
Els educadors de la Casa de Natura, els treballadors de la brigada de jardineria municipal i els treballadors de l'empresa Jardinet van ser els encarregats de dirigir els treballs dels alumnes de l'escola Sant Gabriel, donant-los assessorament i les indicacions necessàries perquè fessin un bon ús de les eines que se'ls proporcionava.

Els alumnes van poder conèixer el petit ecosistema de la bassa, les diferències entre les podes d'arbres ornamentals i els arbres fruiters i alguns coneixements bàsics sobre el conreu d'horta. El matí va passar mentre netejaven les fulles de les moreres caigudes a sobre dels paviments, plantant alls, podant, arreglant les taules de conreu, trasplantant plantes aromàtiques i traient herbes.

La regidora de Medi Ambient, Gemma Edo, vol agrair a aquests nois i noies la seva feina i col·laboració i anima a tots aquells col·lectius que estiguin interessats en tot el que fa referència al respecte al medi ambient a que s'apropin a la Casa de Natura per a conèixer el seu programa educatiu.

F.R.