Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Segon cicle de tallers sobre l'apasionant repte d'educar els fills

Imatge 1.
Imatge 1
Després de l'èxit de l'any passat, l'Escola El Martinet ha programat el II Cicle de tallers per a pares i mares: Educar als fills, un repte apassionant. Es tracta de cinc sessions, que es faran mensualment, de gener a maig, a les instal·lacions de l'escola, de 18 a 20 hores. El primer taller, sobre les necessitats dels infants per créixer i madurar de forma saludable, tindrà lloc el 16 de gener i anirà a càrrec de la mestra i psicòloga Mercè Traveset, qui ja va participar l'any passat.
L'empresari, consultor d'empreses i terapeuta, Joan Corbalan; la professora de secundària, formadora de formadors i coach, Victòria Nicuesa i el mestre, psicomotricista i terapeuta familiar, Carles Parellada, seran els professionals encarregats d'impartir els següents tallers. Totes les xerrades es basen en la formació sistèmica, tractant temes com ara la parella, el context familiar, la separació dels pares i els temps d'oci amb els nostres fills.

Els tallers són oberts a tots els pares i mares de l'escola, del municipi i de la comarca i cal realitzar les inscripcions tres dies abans de cada activitat a través del correu electrònic amicsmartinet.blogspot.com o trucant al 93 594 75 22. El preu de cada taller és de 25 euros per persona o 40 euros per parella. En cas que es facin tots els tallers, el cinquè serà gratuït.

R.H.