Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Aquest gener, òpera de Mozart al Teatre Auditori

Imatge 1.
Imatge 1
Aquest inici de 2014 està protagonitzat musicalment a Ripollet per Papageno, Tamino i Pamina. Els personatges principals de l'òpera La flauta màgica aniran apareixen per diferents activitats culturals al municipi per anunciar el concert que es podrà escoltar en el Teatre Auditori del Mercat Vell de Ripollet el proper 17 de gener, a les 21 hores, en una producció dels Amics de l'Òpera de Sabadell i a càrrec de l'Escola d'Òpera dirigida per Mirna Lacambra.
Amb motiu de La flauta màgica, es realitzarà una sessió especial de les Nits de Música, el 10 de gener en el Teatre Auditori, amb la presència de la presidenta de l'Associació d'Amics de l'Òpera de Sabadell, Mirna Lacambra, per començar a conèixer com és aquesta òpera de W. A. Mozart.

Així, i gràcies a un acord de l'Associació d'Espectadors amb la Unió de Botiguers, durant el sorteig de Nadal que organitza l'associació de comerciants el proper 12 de gener es podran escoltar alguns passatges d'aquesta òpera. Per la seva banda, l'Associació d'Espectadors obsequiarà els assistents al sorteig de Nadal amb 10 lots de dues entrades cadascuna per assistir a qualsevol de les representacions de la temporada a triar entre les marcades amb el logo del 20è aniversari al programa d'espectacles.

En la difusió d'aquesta òpera també ha col·laborat la Joieria Riera, que durant el Nadal ha inclòs algunes peces d'aquesta òpera en el fil musical que l'establiment ha ofert als vianants de la Rambla de Sant Esteve.

Un dels aspectes destacats de la representació del dia 17 seran els dibuixos realitzats per la pintora ripolletenca Alba Martínez Aguado. Aquests dibuixos seran l'escenografia d'aquest concert-escenificat, amb música de piano, que per segon any consecutiu porta els Amics de l'Òpera de Sabadell a Ripollet.

Condicions Especials de venda d'entrades Es tracta de l'espectacle especial de la temporada i per això les condicions de venda són diferents a les habituals. Les entrades es poden reservar fins al 8 de gener de 2014 i s'hauran de recollir els dies 9 i 10 de gener de 20 a 21 h al local de l'Associació d'Espectadors. Es poden consultar els preus a la web de l'associació.

F.R.