Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Arriba la Cavalcada de Reis

Imatge 1.
Imatge 1
Diumenge, 5 de gener, els carrers de Ripollet es tornaran a omplir de la il·lusió dels nens i nenes en un dels actes més màgics del Nadal, la Cavalcada de Reis. Un any més, Ripollet Costums i Tradicions porta tot l'any treballant per tal que aquest dia tot surti bé. Ses Majestats arribaran a Ripollet cap a les 17.30, al barri del Pont Vell. Un cop feta la benvinguda, la comitiva es dirigirà caminant fins al parc del riu Ripoll, on serà rebuda per l'alcalde, Juan Parralejo.Ripollet Ràdio (91.3 FM) i ripolletradio.cat oferirà un any més un programa especial per tal de retransmetre la Cavalcada en directe.
Cap a les 18 hores, l'alcalde, acompanyat pels nens i nenes guanyadors del concurs 'El nostre somni de Nadal', faran entrega als Reis Mags d'Orient de les claus de totes les cases de la vila, per a què puguin repartir els regals. Després d'uns breus parlaments, ses majestats ocuparan les seves carrosses per tal de donar inici a la Cavalcada.


La Cavalcada
L'inici de la Cavalcada està previst per a dos quarts de set de la tarda, des del carrer de Balmes i realitzarà el recorregut habitual, pel carrer de Sant Jaume, carrer de València, la rambla de Sant Jordi, rambla de Sant Esteve i rambla dels Pinetons, per finalitzar a l'avinguda de Maria Torras. La Cavalcada tornarà a comptar enguany amb 6 carrosses decorades amb personatges infantils. Un any més, el gimnàs Diver-fit encapçalarà la Cavalcada, fent-la encara més màgica. Recordem que els caramels que aquell dia repartiran els reis i patges, uns 1.600 kg, són sense gluten.

F.R.