Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Avanç del Ple Municipal del 19 de desembre de 2013

Imatge 1.
Imatge 1
L'Ajuntament de Ripollet celebrarà aquest dijous, 19 de desembre, a partir de les 19.30 h, la darrera sessió plenària de 2013, amb 9 punts a l'ordre del dia. Entre ells destaca l'aprovació definitiva de les Ordenances Fiscals de 2014 i l'aprovació del pressupost general de la coorporació per a l'any vinent, que serà de 27 milions d'euros. Segons l'equip de govern, es tracta d'uns comptes marcats per la contenció en la despesa ordinària i la pressió fiscal, l'increment de partides socials i el foment de les polítiques d'ocupació i de suport a les entitats.
A la sessió també es portarà a aprovació la pròrroga del contracte de gestió de serveis de neteja d'edificis municipals i dels patronats fins el 31 de gener de 2017. A l'apartat de mocions, s'hi debatrà una, presentada conjuntament per tots els grups municipals, per reiterar els acords plenaris pressos fins ara en relació als desnonaments.

Les sessions plenàries són obertes al públic i també es poden seguir en directe per Ripollet Ràdio (91.3 FM), online a ripolletradio.cat i uns dies després veure el vídeo al canal Ripollet TV a YouTube. Vegeu a sota el vídeo de l'anterior Ple.R.H.