Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El col·legi Sant Gabriel fomenta la solidaritat per aquestes festes

Imatge 1.
Imatge 1
Enguany, el col·legi Sant Gabriel ha organitzat un projecte diferent per les activitats de l'últim dia de classe abans de les vacances de Nadal, pels alumnes de 1r a 4rt d'ESO. Amb l'objectiu de fomentar el creixement personal i l'esperit altruista, s'ha volgut que els alumnes coneguin de primera mà alguns dels problemes que afecten la societat del poble i col·laborin amb les diferents associacions que hi estan involucrades.
Per aquest projecte els alumnes han col·laborat amb Creu Roja, el Centre de Dia Can Vargas, el Casal d'Avis de Ripollet, la Federació Catalana d'Esports de Persones amb Discapacitat Física, la Residència de Gent Gran de Vall d'Hebron, Càritas, el Menjador Solidari de Montcada i la Regidoria de Medi Ambient de l'Ajuntament de Ripollet, s'han pogut organitzar activitats solidàries per a tots els cursos de la ESO.

Així els alumnes de 1r d'ESO aniran a cantar nadales a la Residència de Gent Gran de la Vall d'Hebron. Els alumnes de 2n d'ESO es dividiran entre la Regidoria de Medi Ambient, el Casal d'Avis de Ripollet i Creu Roja. Els de 3r d'ESO participaran amb la Federació Catalana d'Esports de Persones amb Discapacitat Física, realitzant tot tipus d'activitats relacionades amb discapacitats físiques i l'esport. Finalment, els alumnes de 4rt d'ESO realitzaran activitats al Centre de Dia i al Casal d'Avis, Càritas i al Menjador Social de Montcada.

F.R.