Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Local celebra el Nadal amb moltes activitats

Imatge 1.
Imatge 1
El Local del carrer Monturiol, 32 ha programat un bon nombre d'activitats per aquestes festes de Nadal. El programa d'activitats començarà aquest divendres, amb la Nit Musical amb Kakafuti Ska. Diumenge, a les cinc de la tarda es farà un mercat d'intercanvi d'objectes de segona mà i recollida de joguines, en col·laboració amb Joguines sense Fronteres. De cara al dia 24, se celebrarà la Nit de Nadal amb els PD Blackunin, Para Manyanet i Oncle Les.
Aquest Nadal també torna a El Local el III Concurs de PD's Amateurs emmarcat dins l'activitat 'Punxa un Pinxo'. On a més del concurs de PD's es podran tastar els pinxos de la casa. El dia 25 de desembre serà la semifinal on podran concursar 8 parelles, tres d'aquestes passaran a la Gran Final el dia 5 de gener.

El dia 26 es farà el quinto de El local, amb molts premis a partir de 2/4 de nou del vespre i el dia 28 tindrà lloc el 4rt Torneig de Futbolí a 2/4 de set del vespre. Després de Cap d'Any, continuaran les activitats amb La Nit del Terror Nadalenca, el dia 3 a les deu de la nit amb els passis de les pel·lícules The Children i El dia de la bestia. I el dia 4, a les set de la tarda es farà la mostra del taller d'interpretació.

Finalment, a les cinc de la tarda, a 2/4 de deu del vespre es farà el sorteig de la Panera Teatrera de El Local, amb un espectacle d'allò més divertit i finalment, a les deu serà la final del 3r concurs de PD's amateurs.

F.R.