Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'Agrupació Pessebristes de Ripollet molt activa durant aquestes dates

Imatge 1.
Imatge 1
L'Agrupació Pessebristes de Ripollet està en plena organització de la campanya nadalenca d'aquest any que acabarà amb la inauguració de la 34a Exposició de Pessebres la nit de Nadal a la sortida de la Missa del Gall, que es podrà visitar fins al 2 de febrer.
També s'han instal·lat pessebres a diferents llocs de la vila, com ara, el pessebre monumental i diorames que s'han muntat al Mercat Municipal, el pessebre de la Parròquia, com també el pessebre de la Biblioteca Municipal. L'entitat també ha instal·lat pessebres a altres poblacions com Cardedeu i Caldes de Montbui.

L'Agrupació també ha convocat el 29è Concurs Local de Pessebres per totes aquelles persones que fan el Pessebre a la seva llar. Les inscripcions es poden fer a la seu de l'Agrupació, al Mercat Municipal o al Centre Cultural fins al dia 26 de desembre. El Jurat visitarà els pessebres inscrits els dies 27 i 28 de desembre. El dia 2 de febrer tindrà lloc l'acte de lliurament de premis al Centre Cultural i es clourà així la campanya pessebrista d'enguany.

F.R.