Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Les entitats de Ripollet amb la Marató de TV3

Imatge 1.
Imatge 1
Diverses entitats ripolletenques amb La Marató de TV3 El proper diumenge 15 de desembre tindrà lloc una nova edició de La Marató de TV3, enguany dedicada a les malalties neurodegeneratives. Són diverses les entitats de Ripollet que han programat activitats per tal de col·laborar amb aquesta jornada solidària. Per una banda, Acció Fotogràfica Ripollet farà un mural de fotografies de les persones que s'acostin a l'estand que l'entitat tindrà a partir de les deu del matí i fins a les set de la tarda de diumenge al davant del Centre Cultural.
El Club d'Escacs de Ripollet, per la seva part, muntarà també el diumenge una parada al bell mig de la Rambla de Sant Jordi on s'hi jugaran partides d'escacs per recaptar fons per a la Marató. L'horari serà de 10 a 14 h.
El Col·legi Sant Gabriel s'adhereix també a la iniciativa solidària amb venda de llibres i objectes nadalencs durant diversos dies i a diferents punts del municipi.

També el dia 12 a partir de la una del migdia, l'Escola Anselm Clavé realitzarà la venda dels treballs realitzats pels nens i nenes de P3 a 6è. Cada treball val 1 euro i la recaptació anirà a parar a La Marató.

De cara a la propera setmana, el dia 14 l'Institut Lluis Companys realitzarà una venda solidària dels productes creats pels alumnes participants en un taller d'elaboració de manualitats.

Per últim, el dia 16, la Mare de Déu del Roser realitzarà una cantada de nadales al Teatre Auditori amb la participació de tot l'alumnat de l'escola. Serà a partir de les 9 del matí.

L.P.