Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Mercat Municipal torna a repartir molts premis aquest Nadal

Imatge 1.
Imatge 1
L'Associació de Venedors i Comerciants del Mercat Municipal ha organitzat diferents actes per aquestes festes de Nadal, per tal d'agrair la confiança dels seus clients. Per un costat, es farà el sorteig de 10 cistelles de Nadal, el dia 21 de desembre i de cara al 4 de gener es repartiran una vintena de premis, en productes electrònics.
Així, durant les compres de Nadal, els comerciants repartiran unes butlletes per omplir amb les dades personals dels clients. El dia 21 de desembre es farà el sorteig de les 10 paneres i també hi haurà un patge al mercat recollint les cartes dels nens.

El dia 4 de gener, a les dues de la tarda es farà el Sorteig de Reis. Els premis seran 10 tablets Bravus BRVQ88, 2 telèfons mòbils Samsung Galaxy paquet, una TV LED de 32" LG, 5 mini helicòpters, 3 Altaveus - iluv Mobitons Blueooth i una consola Sony PS3.

Altres activitats
El dia 23, a les 11 hores, hi haurà una cantada de nadales amb la Coral del Vallès de Ripollet i el dia 31, hi haurà una copa de cava per a tots els clients del mercat. El dia 3 de gener tornarà a venir el patge per recollir les cartes als nens.

Associació de Concessionaris del Mercat Nou

L'associació farà la tradicional campanya de la Pluja de pernils, que consisteix en el sorteig de pernils i ampolles de vi. Hi haurà 10 premis d'un pernil i 3 ampolles de vi. El sorteig es farà el dia 4 de gener a les 14 hores.

F.R.