Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Gran Recapte recull 6.800 kg d'aliments a Ripollet

Milers de ciutadans de Ripollet van col·laborar el 29 i 30 de novembre amb el Gran Recapte, la campanya impulsada pel Banc dels Aliments de Catalunya, aportant un total de 6.800 kg de queviures. En total, a Ripollet hi van participar 37 voluntaris, repartits als 6 punts de recollida que es van ubicar a supermercats d'arreu de la població.
El responsable del Banc dels aliments a Ripollet, Daniel Reguero, ha valorat positivament el volum d'aliments recollits, tot i que reconeix que amb aquesta quantitat no s'arriba al mínim necessari per a repartir 10 kg per persona necessitada a la població, que seria de 9.600 kg. Tot i això, aquesta dada es podria veure augmentada en els propers dies amb les aportacions realitzades per empreses, així com escoles i altres entitats de Ripollet.

Daniel Reguero també ha volgut recordar que es manté obert el correu electrònic del Banc dels Aliments de Ripollet (granrecapteripollet@gmail.com) per tal que aquelles persones que vulguin col·laborar s'apuntin com a voluntaris per a properes ocasions.

En total, a Catalunya, s'han superat les 3.000 tones de queviures recollits per a les famílies necessitades, en els més dels 1.900 punts de recollida habilitats en supermercats i mercats de tot Catalunya, atesos per més de 20.000 voluntaris. La gran col·lecta del Banc dels Aliments es distribuirà a partir d'aquest dilluns entre més de 250.000 persones sense recursos a través de 170 entitats socials.

R.H.