Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Més de 3.000 persones inscrites al Club de la Feina del Patronat Municipal d'Ocupació

Imatge 1.
Imatge 1
Actualment, el Club de la Feina del Patronat Municipal d'Ocupació de Ripollet, té més de 3.000 persones inscrites en situació de recerca de feina. Des d'aquest servei, es fa una mitjana de 1.000 atencions mensuals a persones que estan en situació d'atur i busquen feina de forma activa. Dins d'aquestes atencions destaca que, en l'últim any, 469 persones s'han incorporat a la borsa de treball, 650 han participat en sessions individuals d'orientació i actualització de dades, 334 han assistit a sessions grupals per treballar tècniques de recerca de feina, 1.613 usuaris han utilitzat els recursos materials que s'ofereixen des del servei i 943 persones han rebut orientació formativa i han fet sol·licituds per poder realitzar els cursos que ofereix el Patronat Municipal d'Ocupació.
La utilització d'aquest servei ha augmentat de forma significativa ja que, des de l'1 de gener fins el mes de setembre, s'han fet 2.000 atencions més que al 2012 en el mateix període. El Club de la Feina té com objectiu informar, orientar i assessorar als ciutadans i ciutadanes del municipi en la recerca activa d'ocupació i la millora de la seva qualificació professional. El personal del Club de la Feina està integrat per professionals experts en orientació laboral i tècniques de recerca de feina que ofereixen una atenció individualitzada o grupal en funció de les necessitats de l'usuari.

Aquest servei també ofereix intermediació laboral-borsa de treball a través de la Xarxa Xaloc de la Diputació de Barcelona. A més, els usuaris i usuàries poden utilitzar la sala de recerca de feina que inclou els recursos i materials necessaris per a què puguin fer una recerca activa: suport informàtic amb connexió a internet, telèfon, fax, impressió de currículums i d'altra documentació laboral, taulell amb informació laboral i formativa actualitzada, entre d'altres.

Per poder inscriure's al Club de la Feina, les persones interessades s'han d'acostar al parc dels Mestres, s/n, de dilluns a divendres, de 8.30 a 14.30 hores (telèfon 93 591 02 72 - 93 580 76 42). Per poder formalitzar la inscripció cal portar el DNI o el NIE, un informe actualitzat de la vida laboral, el document d'inscripció a l'Oficina de Treball, foto de carnet i, si en disposa, còpia del currículum vitae.

F.R.