Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Se celebra la 5a edició de la Jornada de Delegats

Com cada any, i per cinquè any consecutiu, la Regidoria de Joventut i Ciutadania ha organitzat una jornada de formació per delegats i delegades de Ripollet amb la participació dels instituts públics de Ripollet Lluís Companys, Can Mas i Palau Ausit. Un total de 49 alumnes delegats de classe es van reunir a la sala d'actes del Centre Cultural per rebre formació sobre aquesta temàtica i per aportar propostes i conèixer noves eines per dur a terme les tasques de delegat.
La jornada va començar amb la presentació de la sessió a càrrec del regidor de Joventut i Ciutadania, Rafael Gómez. Tot seguit, la dinamitzadora juvenil del Casal de Joves va dirigir una sessió pràctica on es van treballar aspectes relacionats amb la comunicació no verbal, la relació entre els companys i la confiança.

La segona part va ser una activitat a càrrec d'Alberto Castro, pedagog i terapeuta i veí de Ripollet qui, mitjançant un monòleg improvisat a partir del que els joves li van proposar, els va fer veure la importància de l'actitud personal vers els conflictes de la vida i, concretament, vers els que puguin sorgir de la seva tasca com a delegats. Finalment, tots els participants van rebre un diploma acreditatiu de la seva participació a la jornada, essent la valoració dels joves i dels professors acompanyants molt positiva.

F.R.