Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

60 atletes del RUA participen al Cros de Mataró

Imatge 1.
Imatge 1
El diumenge 17 de novembre, 60 atletes del RUA es van desplaçar fins a la capital del maresme per disputar el 44è Cros Ciutat de Mataró. El club es va emportar una victòria individual, gràcies a l'atleta de categoria infantil Claudia Alcolea, i dos podis més, amb el segon lloc del benjamí Younes Dahak i la tercera posició de la Daniela Martínez en categoria aleví.
En la classificació per equips, el RUA va vèncer en dues categories: la primera victòria va ser per l'equip format per Claudia Alcolea (1ª), Asmae Dahak (10ª), Mireia Valdivia (13ª), Miriam Castillejo (22ª), Gina Guardado (39ª) i Desireé Delgado (40ª).

La segona victòria va arribar per part de l'equip benjamí masculí, que amb la segona posició del Younes Dahak, el novè lloc de l'Antoni González, la 18ª plaça de l'Andreu González i la 21ª del Pol Peñarando, va tancar l'apartat de podis dels blanc-i-blaus.