Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'Institut Lluís Companys endega el projecte LC-Solidaritat

Imatge 1.
Imatge 1
Aquest cap de setmana l'Institut Lluís Companys enceta el programa LC-Solidaritat, amb la instal·lació d'una parada d'artesania. Després d'una experiència de col·laboració amb un poble del Senegal, realitzada al curs passat, aquest any el centre ha iniciat aquest un nou projecte. Els seus objectius impliquen potenciar el creixement personal i la gestió de les emocions dels alumnes, millorar les condicions de vida de les persones i donar una resposta de solidaritat social.
En el seu full de ruta també contemplen fomentar el voluntariat i la participació i sensibilitzar els alumnes en la consciència social, el progressisme, la defensa dels Drets Humans i la defensa dels Drets de la Ciutadania.

LC-Solidaritat
Enguany, les persones que participen d'aquest projecte (alumnes, mestres, pares i mares) s'han plantejat tres projectes, que repercutiran directament en la societat. En primer lloc la participació en La Marató de TV3, reprendre l'ajut a la població de OuKout al Senegal i recollir aliments i roba per a les famílies més necessitades.

Activitats
Parada d'artesania
14 de desembre
Venda de les manualitats elaborades pels alumnes.

Caga Tió
19 de desembre - 17 hores
Preu: 1 euro, que es donarà a La Marató de TV3, enguany dedicada a les malalties neurodegeneratives, l'Alzheimer i el Pàrkinson, l'esclerosi múltiple, l'esclerosi lateral amiotròfia, demències i les atròfies musculars. Prèviament a aquesta activitat, el centre realitzarà una recollida de joguines per a poder cagar-les als nens i nenes que participin.