Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'Associació de Música d'Autor 'La Escalera' homenatja a Sílvio Rodríguez

Imatge 1.
Imatge 1
L'Associació Cultural de Música d'Autor 'La Escalera', en col·laboració amb Ripollet Ràdio, el Patronat Municipal de Cultura, Mollet amb Cuba i la Brigada Vallesana Simón Bolívar, ha organitzat un concert homenatge a l'històric cantautor i poeta cubà Silvio Rodríguez. L'espectacle comptarà amb l'actuació d'un total de 15 cantautors de diferents estils, vinguts de diferents indrets de Catalunya, que hi col·laboren desinteressadament i tindrà lloc el dissabte, 23 de novembre, a les 21 hores, al Teatre Auditori del Mercat Vell de Ripollet.
Els artistes participants oferiran versions de cançons de Sílvio Rodríguez, considerat un dels millors compositors cubans. Els participants seran: Miguel Aranda, Miguel Ángel Bueno, Carlos Bravo, Mireia Izquiero, Javi Jareño, Toni Jiménez, Rubén Mata, Nevil Palestina, Patrycia, Nelson Poblete, Miquel Pujadó, Joan Tena, Nico Tomas, Lidia Uribe i Emiliano Valdeolivas. Les invitacions, que s'han lliurat al Centre Cultural, estan pràcticament exhaurides.

Xerrada sobre la revolució cubana
Abans del concert, a les 18 hores, a la Sala d'Actes del Centre Cultural, s'oferirà la xerrada 'Per què la revolució va arribar al poder a Cuba?', a càrrec de Xavier Esteve, director d'Escola de Música i Dansa de Mollet.

Programa de ràdio
L'entitat realitza un programa a Ripollet Ràdio que s'emet el segon i quart dijous de mes a les 20 hores. L'espai entrevista quinzenalment a cantautors consagrats i també a novells i compta amb actuacions en directe.

Agraïments
Des de l'Associació de Música d'Autor 'La Escalera' han mostrat la seva satisfacció per l'acollida de la iniciativa i ha volgut agrair especialment als artistes i entitats la seva col·laboració per fer possible aquest acte. A més, han avançat que tenen la intenció de donar-li contintuïtat i promoure, un cop a l'any, una jornada on s'inclogui una xerrada i un concert.

F.R.