Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El COP-Compromís per Ripollet preocupat per la manca de previsió d'Ensenyament

Imatge 1.
Imatge 1
El grup municipal del COP-Compromís per Ripollet ha mostrat la seva preocupació per la manca de previsió del Departament d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya, pel que fa a l'ensenyament secundari al municipi. Davant la recent negativa de construir un nou institut a Ripollet, des del grup municipal consideren que les actuals instal·lacions als tres instituts no podran rebre correctament els alumnes de 1er d'ESO el curs 2014/2015 i que la situació ja serà greu a partir del curs 2015/2016.Durant la roda de premsa del passat dilluns, 18 de novembre, el regidor Antoni Pijuan va afirmar que "tot i que l'Ajuntament te a punt un terreny per construir-hi el quart institut, per ara, va a remolc del departament d'Ensenyament."

Des del grup del COP-Compromís per Ripollet han manifestat la seva preocupació per com s'encabiran tots aquests alumnes que d'aquí a dos anys hauran de començar l'educació secundària i que corresponen al boom demogràfic viscut fa uns anys a Catalunya. També han mostrat la seva preocupació pel fet que la Generalitat sí sembli predisposada a invertir diners en una segona línia a l'escola de secundària concertada del municipi.

Per a Pijuan, "la crisi és ara la gran excusa per no tenir ben escolaritzats els alumnes. Entre tots hem de pressionar per obtenir la millor solució".

L.P.