Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Taller de cuina sostenible a la Casa Natura

Dins el marc de l'Agenda de Tardor i de la Setmana Europea de la Prevenció de Residus, el proper 20 de novembre, a les 18 hores, a la Casa Natura de Ripollet es realitzarà el taller de 'L'hort a la cuina. Intercanvi de trucs i idees per cuinar més sostenible'. Per aquesta activitat cal inscripció prèvia ja que les places són limitades al correu: casadenatura@gmail.com i al telèfon 670291277 de 10 a 13,30h.
Aquest taller començarà amb una breu explicació de l'horta a l'hivern, a càrrec de la cooperativa Jardinet. Després es parlarà de quines verdures es poden conrear i com es pot planificar la plantació per aprofitar millor els productes. S'explicaran també quins mètodes es poden utilitzar per conservar tots aquells fruits sobrants, que no es poden consumir immediatament.

Paral·lelament, s'introduiran algunes idees per tal de minimitzar els residus a la cuina, objectiu que cal contemplar ja des del moment de la compra dels productes. També s'explicaran algunes nocions sobre el compostatge i la producció d'adob orgànic casolà com a autogestió dels residus produïts, incloent-hi un apartat que tingui en compte l'aprofitament de les restes de menjars cuinats prèviament: la cuina de sobres.

F.R.