Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Maria Aurèlia Muñoz, l'essència de l'art tèxtil català al Centre Cultural

Imatge 1.
Imatge 1
Aquest dilluns, ha obert portes una nova exposició al Centre Cultural. Es tracta de Recerques infinites. Fibres, textures i espai; la primera exposició antològica d'Aurèlia Muñoz. A l'acte hi ha participat la filla de l'artista, Sílvia Ventosa que juntament amb Andreu Dengrà són els comissaris d'aquesta mostra. L'exposició es pot veure fins al 6 de gener de 2014.
Dengrà a fet una visita guiada a tots els assistents, repassant totes les peces que la formen i explicant l'evolució de Maria Aurèlia Muñoz. La mostra és un petit recull de les diferents etapes d'aquesta artista, que van des de les seves primeres manifestacions de tapís, amb les influències del patchwork, el colage tèxtil i una part molt important del què la va fer especialment popular: els treballs de macramé.

També podem veure diferents peces fetes a partir del seu treball amb el paper, que també juguen amb l'espai, amb elements aeris. També ha assistit a l'acte Aurèlia Cabot, cap de l'Oficina de Patrimoni Cultural de la Diputació de Barcelona i el director del museu del Tapís de Sant Cugat.

F.R.