Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'Info de la setmana: 8 de novembre de 2013

Imatge 1.
Imatge 1
A l'Info d'avui divendres, número 251 hem conegut els bons resultats del servei de l'R-Bici, endegat pel Patronat Municipal d'Ocupació. També hem parlat sobre les millores del CAP II, de l'aniversari del Bus-VAO així com de l'ajuda en el impost de plusvàlua que atorgarà l'Ajuntament a aquelles persones que hagin de realitzar una dació en pagament.
Pel que fa a les entrevistes, ens ha acompanyat el regidor del COP-CpR, José Maria Osuna per parlar de l'actualitat política. També Angel Molina, responsable de l'àrea de dinamització de l'Escola Futbol Base Ripollet, que avui presenta els seus equips per a aquesta temporada. I Toni Abad, cap tècnic de l'Àrea d'Esports de l'Ajuntament de Ripollet ens ha presentat les novetats dels darrers dies que afecten el PAME. Per últim, hem parlat de la vaga de farmàcies amb Teresa Serralta, propietària de la Farmàcia Rambla de Ripollet i delegada de zona al municipi.
Escolteu en directe per la ràdio o la xarxa el resum de notícies de Ripollet Ràdio (91.3 FM), que s'emet els divendres a les 13 hores. En redifusió els divendres a les 18 hores i diumenges a les 13 hores. També el podeu descarregar a la web de la Ràdio a la carta.