Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Bons resultats al Cros de santa Coloma de Farners

El passat 3 de novembre va començar la temporada de cros 2013-14 per als atletes del RUA, que van disputar el 40è Cros de Santa Coloma de Farners, carrera puntuable per al Gran Premi Català de Cros Cadet, Juvenil i Júnior. No es podia debutar millor, amb dues victòries individuals, tres podis més i altres nou atletes entre els deu primers.
La primera victòria del dia va ser per a la júnior Jasmina Martín, que va vèncer en un ajustat esprint contra Blanca González, atleta de l'UGE Badalona, aconseguint un temps de 16'28".

La segona victòria va ser per a l'atleta de categoria infantil Clàudia Alcolea, que va caure en la sortida i va fer una remuntada espectacular fins a arribar primera en solitari en 7'10", avantatjant en 7 segons a la seva companya d'equip Asmae Dahak, que tornava a pujar al podi després d'un llarg període sense fer-ho a causa de les lesions.

El quart podi va anar a parar a l'atleta de categoria cadet Paola Carmona (3ª amb 8'50") molt prop de la segona plaça i a més sumant punts molt valuosos per al Gran Premi Català de Cros.

Finalment, Younes Dahak va aconseguir un meritori tercer lloc en benjamins (4'08").

La resta d'atletes que van aconseguir arribar entre els 10 primers van ser:

Carlos Roguera, 5º Juvenil
Sergi Martín, 8º Cadet
Mireia Valdivia, 10ª Infantil
Alejandra Camps, 4ª Aleví
Daniela Martínez, 5ª Aleví
Berta Camps, 9ª Aleví
Joan de la Torre, 9º Aleví
Carla Gelabert, 6ª prebenjamí
Marc Quirant, 9º prebenjamí