Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El CAP II millora les seves instal·lacions i l'atenció al pacient

Imatge 1.
Imatge 1
El passat dijous 7 de novembre es va realitzar una visita guiada a les noves instal·lacions del CAP II de Ripollet on van assistir l'alcalde de Ripollet, Juan Parralejo, la regidora de Salut Pública, Gemma Edo, el Dr. Rafel Gracia, director d'Atenció Primària de la Metropolitana Nord i Oscar Solans, director del Servei d'Atenció Primària del Vallès Occidental.
Millores de les urgències i de la organització

Segons va explicar el Dr. Oscar Solans a Ripollet Ràdio, les millores han consistit en l'ampliació de l'espai d'urgències del CUAP, amb una sala d'espera més gran i amb la digitalització del torn del pacient, cosa que fa que les entrades siguin molt més ordenades. També s'han ampliat els espais on s'atenen els pacients d'urgències, de manera que l'usuari estigui molt més còmode en cas que hagi de ser tractat durant unes hores.

A la planta de sota del CAP s'hi han instal·lat els serveis d'oftalmologia i otorrinolaringologia, que compten amb material nou per a treballar. I a la primera planta, s'hi ha concentrat el servei de ginecologia que compta amb millors aparells d'ecografia i amb nous espais per a l'educació sanitària.

Aquesta instal·lació aten en cap de setmana 200 urgències diàries i un centenar al dia de dilluns a divendres. Per a l'alcalde de Ripollet, Juan Parralejo, això significa que el servei d'urgències del CAP II no té res a envejar a cap hospital, ja que el Parc Taulí de Sabadell n'atèn 400 diàries. Per a l'alcalde, es tracta d'un espai molt còmode per als usuaris.

Millora de l'aparcament
L'alcalde va aprofitar la visita per informar que des de l'Ajuntament ja tenen constància de que la Conselleria de Salut de la Generalitat ha establert una partida de cara al 2014 per un import de 600.000 euros que aniran destinats a arreglar la zona d'aparcament subterrani del CAP II que actualment resta tancat per un problema de l'estructura.

L.P.