Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Ripollet acull quatre dies terrorifics amb la celebració de la Castanyada

Imatge 1.
Imatge 1
Dijous, 31 d'octubre, La Careta Teatre inaugura les activitats de Halloween al municipi amb la Festa del Terror Infantil. Serà a partir de les sis de la tarda, al Centre Cultural i comptarà amb Túnel del Terror i amb un espectacle de llum negra.
Al pati del Centre Cultural també hi haurà paradetes, amb la col·laboració del Kftí. Les activitats continuaran el dia 2 de novembre amb el Túnel del Terror de La Careta, ambientat en l'antic Egipte, per als més grans i la Castaween de la Regidoria de Joventut. Es tracta d'una proposta del grup de joves de Debat Jove, treballada durant aquests darrers mesos amb la Regidoria de Joventut i Ciutadania. Començarà a les sis de la tarda i comptarà amb la participació de la Banda de Can Mas i actuacions musicals amb grups de joves locals organitzats per l'entitat Kanyapollet. El preu d'entrada del Túnel del Terror és de 2 euros.

Amics del Ball també organitza una sessió de ball especial per aquest dia 2 de novembre, amb castanyes i panellets i el pròxim dia 9 serà el torn de l'Associació de Veïns de sant Andreu que organitza una castanyada a partir de 2/4 d'11 del matí amb xocolatada, castanys i ambientació musical.

F.R.