Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Nova edició dels tallers Juga amb la història

Imatge 1.
Imatge 1
Diumenge, 27 d'octubre, comença la nova programació del Juga amb la Història, els tallers familiars que es porten a terme cada darrer diumenge de mes al Cip Molí d'en rata, i que aquesta temporada es realitzaran els mesos d'octubre i novembre de 2013 i de gener a maig de 2014. L'objectiu d'aquests tallers és que les famílies puguin compartir una estona lúdica i divertida, alhora que els més petits aprenen i els més grans recorden, aspectes diversos de la història, l'art i el patrimoni en general.
Les temàtiques seran variades: bruixes medievals, Salvador Espriu, les termes romanes, la cuina en època del Quixot, els dinosaures, Picasso i el cubisme i mòmies egípcies. Un recorregut des de la prehistòria fins l'art contemporani, on la tipologia de taller també serà variada ja que alguns són de manualitats, altres de cuina i d'altres teatralitzats.

Cal destacar que aquelles famílies que van haver de quedar en llista d'espera per al Taller de dinosaures el curs passat, tindran una nova oportunitat de participar-hi en aquesta nova edició. El nombre màxim de participants és de 25 infants amb les seves famílies i el preu per als tallers d'octubre i novembre serà de 4 € per nens i nenes majors de 5 anys i de 1,5 euros per menors de 5 anys. Els preus per 2014 seran els que es determinin en les ordenances públiques. Els interessats es podran inscriure durant la setmana del taller a molidenrata@ripollet.cat, trucant al 93 594 60 57 o bé el mateix dia del taller al CIP Molí d'en Rata.

F.R.