Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El PSC reclama, en el Dia contra la Pobresa, més recursos per política social

Imatge 1.
Imatge 1
El 17 d'octubre és el Dia Internacional de Lluita contra la Pobresa i la Inclusió Social. Per aquest motiu, el PSC de Ripollet ha fet públic un comunicat on argumenten que els drets a subsistir, a viure amb dignitat, a treballar i als serveis públics són prioritaris en un país on creix la desigualtat.
L'agrupació socialista local denuncia "la situació de pobresa que estem vivint, la insensibilitat dels governs abandonant als més febles i el conjunt de retallades" i demana que "se situï com a prioritari la lluita contra la pobresa, que s'abandoni la caritat i es retorni els drets als ciutadans de viure amb dignitat". La secretària de l'Àrea Social de la Federació Vallès Occidental Sud del PSC, Inma Viera, ha afirmat que "tota la feina feta contra la desigualtat a Europa s'està evaporant per culpa del predomini d'una ideologia que menysté a les persones". Viera ha afegit que "tant el PP com CiU retallen drets a tort i a dret, fent créixer la pobresa i ho amaguen sota les banderes".

Els socialistes també han lamentat la disminució de beques de menjador, la reducció en un 27% de la Renda Mínima d'Inserció i reclamen al govern de l'Estat la dotació de recursos necessaris per tal de garantir l'assistència imprescindible a aquelles persones que formen part del projecte de la Llei de la Dependència.

Oficina parlamentària
La Federació del Vallès Occidental-Sud del Partit dels Socialistes de Catalunya ha posat en marxa l'Oficina Parlamentària. "Amb aquesta oficina volem apropar l'activitat parlamentària al territori i traslladar els temes que preocupen a la ciutadania tant al Parlament català com al Congrès dels Diputats", ha explicat la diputada vallesana Montserrat Capdevila. L'Oficina Parlamentària, que també recull tota l'activitat del diputat Carlos Corcuera, ofereix els seus serveis als municipis de la comarca que vulguin fer arribar els temes relacionats amb les institucions parlamentàries.

F.R.