Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Més de 200 usuaris del Casal d'Avis participen de les activitats del PAME

Des del mes de setembre el Casal d'Avis de Ripollet ha iniciat un extens programa d'activitat diària, amb cursos, tallers, jocs d'esbarjo i sessions de ball, algunes d'aquestes incloses en el programa de Gent Activa. El programa s'allarga fins al mes de juny.
Casal d'Avis
Tots els dilluns es fan dos sessions del taller d'informàtica, a les cinc i a 2/4 de set de la tarda. A més, també és el mateix dia d'assaig de la coral, a les sis de la tarda. Dimarts és el torn del taller de memòria, al matí, d'11 a 12 i de teatre a partir de les sis de la tarda. Dimecres es fa el taller de pintura a les quatre de la tarda i a 2/4 de sis assaja el Coro Rociero. Dijous el Casal d'Avis acull el taller de memòria, d'11 a 12 del matí o de poesia a partir de les quatre de la tarda. Finalment, divendres es fa el taller d'autoestima i el de sevillanes a partir de les sis. A més, durant tota la setmana es poden utilitzar els ordinadors si no s'estan fent cursos.

El casal compta amb sala de billar, sala de taller de manualitats on totes les tardes es reuneixen un grup de dones que fan activitats. Disposa d'uns espais comuns de trobada per jocs de taula, amb dominó, parxís, entre d'altres. També hi ha sessions de ball cada diumenge a la tarda. A més, es fa una sortida mensual. Els tallers d'informàtica, memòria i autoestima formen part el programa Gent Activa i la resta són de la programació anual del Casal d'Avis.

Esport
D'altra banda, el Poliesportiu Municipal ofereix també una oferta esportiva específica per als usuaris del Casal d'Avis, que consisteix en sessions dirigides de gimnàstica especial per a persones grans i aquagim. Enguany més de 200 persones s'han inscrit a alguna d'aquestes activitats.

F.R.