Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Ripollet homenatja Domènec Torras

Imatge 1.
Imatge 1
Aquest 2013 hagués fet 100 anys. Va combinar la seva feina a la indústria tèxtil a Sabadell amb l'ofici de músic com a bateria a la formació ripolletenca Ritmo Club. Gran aficionat al teatre, va ser un dels pioners d'Amics del Teatre, d'on va ser president, director i actor.
Oportunitats per a la joventut
La seva principal contribució va ser la feina per incorporar jovent, especialment entre els nouvinguts dels anys 60, creant les seccions infantil i juvenil, d'on van sortir bona part dels actors actuals de l'entitat. La seva feina va ser continuada per Valentí Velilla, un altre històric del teatre local. L'any 2009 se li va fer un homenatge amb l'objectiu que se li fes un reconeixement institucional, que ha arribat 4 anys després, posant el seu nom al vestíbul del Teatre Auditori del Mercat Vell.

Diumenge, 20 d'octubre, homenatge al Teatre Auditori del Mercat Vell de Ripollet
Organitzat per l'Ajuntament de Ripollet i l'Associació d'Amics de Domènec Torras, el diumenge, 20 d'octubre, tindrà lloc un acte d'homenatge a les 18 h al Teatre Auditori del Mercat Vell. Durant la tarda, s'han preparat una sèrie d'activitats, entre elles el descobriment de la placa que porta el nom de l'homenatjat. També es podran veure les actuacions de La Careta Teatre, així com d'Amics del Teatre i algunes actuacions musicals que no han estat desvelades per l'organització per tal que hi hagi un factor sorpresa. Per últim, la Comissió d'homenatge a Domènec Torras també realitzarà un col·loqui al mateix Teatre Auditori sobre la figura del ripolletenc. L'entrada és gratuïta a través d'invitació. Els interessats les poden recollir al Centre Cultural.