Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

S'obren les inscripcions per a l'Esplai d'Hivern de l'Estel

Imatge 1.
Imatge 1
El Centre d'Esplai l'Estel de Ripollet realitzarà les inscripcions del seu Esplai d'Hivern del 10 al 12 d'octubre. Ho farà dijous i divendres al Centre Cultural de 17 a 19.30h, i dissabte a la seva seu a Can Mingrat, situada al carrer de Tamarit, 80, de 17 a 19h. Enguany s'obren 80 places destinades a infants i joves des dels 3 anys, sempre que estiguin escolaritzats i fins als 18 anys (nascuts el 1995). Per tal de formalitzar la matrícula, caldrà portar en el moment de la inscripció la fotocòpia del DNI dels pares, la fotocòpia de la cartilla de la Seguretat Social, la fotocòpia del carnet de vacunes, una fotografia de carnet del nen/a i el pagament de la quota anual de l'Esplai d'Hivern, que serà de 100 euros.

L'Esplai d'Hivern es duu a terme els dissabte de 16 a 18.30h, des del 19 d'octubre fins el 31 de juliol, fent activitats com tallers, jocs, gimcanes, excursions i colònies, entre d'altres. Tot plegat per oferir una educació alternativa i complementària mitjançant el lleure.

El Centre d'Esplai l'Estel ja porta 33 anys educant a infants i joves en el seu temps lliure. A banda de l'Esplai d'Hivern, també es duu a terme el Casal d'Estiu durant el mes de juliol. L'Estel també contribueix a fomentar i donar continuïtat a les activitats culturals per al poble, amb la celebració de Sant Jordi, el Caga Tió, la Nit Jove o la Baixada de Carretons, entre d'altres.

F.R.