Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Foc i fantasia a la inauguració de la 20a temporada d'espectacles

Imatge 1.
Imatge 1
Divendres, 4 d'octubre, tot i la tempesta prèvia que es va patir a Ripollet, es van celebrar totes les activitats i actes previstos per inaugurar la 20a temporada d'espectacles del Teatre Auditori del Mercat Vell, a càrrec de l'Associació d'Espectadors. Va ser una nit plena de sorpreses, foc i música, que va ocupar tant el recentment remodelat pati de butaques com els carrers del voltant de la plaça de l'Onze de Setembre. Durant l'acte, a més de presentar-se els espectacles d'aquest primer trimestre, també es va fer el canvi de nom oficial del teatre i es van poder gaudir les millores tècniques i de comfort realitzades. La nit va començar amb l'actuació de la Societat Coral El Vallès. Després, de la mà d'una mestra de cerimònies, membre del grup Artistras, es va donar pas als parlaments oficials, que van anar a càrrec de Joan Ramon Gordo, president de l'Associació d'Espectadors; Xavier Peñarando, president de la Comissió d'Honors i Distincions i l'alcalde de Ripollet, Juan Parralejo.

A continuació, la secció més jove de la coral va oferir dues actuacions molt especials, amb un gospel final, que va entusiasmar al públic. Posteriorment, Eulalia Umbert, Joan Ramon Gordo i Àngel Esteve van presentar els espectacles per al primer trimestre de la nova temporada, les promocions que ha previst l'Associació amb motiu del seu 20è aniversari i les diferents sessions de les Nits de Música.

En aquest moment, van entrar en escena la companyia de teatre de carrer Artristras, que va omplir el teatre d'éssers fantàstics, de ball, música i foc i poc a poc van fer sortir a tot el públic al carrer on va començar la representació. La festa la van cloure els Gegants de Ripollet amb dos balls a l'entrada del teatre i la Colla de Diables de Ripollet.

F.R.